Wednesday, 6 April 2011

Berkongsi maklumat mengenai BOMOH SIAM ,. BOMOH ORANG ASLI dan Bomoh MELAYU

Saya pernah pergi berubat dgn beberapa Pakar perubatan , Ustaz2, Bomoh melayu, Bomoh Siam dan Juga Bomoh Orang Asli.. Saya akan berkongsi dgn sesiapa yang amat berminat nak cari Bomoh2 untuk tujuan apa sahaja.. Kerana tidak semua mereka faham apa yang kita ingini...

Bomoh Siam - Ada dua orang , Tok Ayoh dan juga Bomoh Esau yang berada di Tumpat , Kelantan. Saya pergi amik Minyak pengasih dan juga penunduk untuk menunduk kekasih saya..

Bomoh Orang Asli- Bomoh ini berada di kawasan Gemenchih. Kawan2 saya kata minyak cenuai dia berkesan. tapi saya belum mencuba lagi.

Bomoh Melayu - em... alhamdulillah jika berubat jika terkena sihir org .. tapi jika untuk pengasih. Kurang mujarab... Untuk info dan no telepon Sila email saya di infocaribomoh@gmail.com

403 comments:

  1. salam bomoh seeker.

    saya & the gang pun mencari bomoh
    jugak.dari perlis sampai ke johor,
    dah jumpa macam2 bomoh.ada yang betul,
    ramai yang kelentong.cuma d sabah & sarawak je belum sampai.

    leh kita share info bomoh tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Abang,
      Apa khabar Abang Azmi G.
      Boleh share info sikit tentang bomoh yang betul Abang cari...Sudah lama saya cari bomoh , tapi tak ada nasib .

      Boleh Abang Recommand ...?

      Email saya : Simonturtleking@yahoo.com.sg
      Terima Kasih

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. bomoh esau tak berapa berkesan, saya ingin mencari bomoh asli.

    sila hubungi saya di email zubaidahstevie2011@gmail.com

    suami saya tidak pulang ke rumah. anak anak tak sekolah..

    ReplyDelete
  4. betul. bomoh esau tak berapa menjadi buat.

    ReplyDelete
  5. Apa maksud x berapa menjadi? Langsung x menjadi?

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. aku nak cakap pun x tau. dah nampak macam okay jer bini aku, lpas tuh x okay balik. x tau ler masa okay tuh ker kebetulan ker menda. tu maksud aku ckp cam x berapa menjadi. ader org lain aku sembang pun, dorang ckp menda yg sama

    ReplyDelete
  8. bomoh zaman skrg ni smuanye da xleh pkai..org asli skrg pun kaki penipu..main duit je pndai,hasil xde apepun...

    ReplyDelete
  9. ade sesape yg tau tmpt bomoh yg power2..mehla share...email kt berries_baby89@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kontak akk ni..tel,0182407384..dia mmg handal part2 ni

      Delete
  10. nak cari bomoh untuk dapat jodoh. da 26 tapi rasanya cam x de. email saya iejam_llw@hotmail.com.

    ReplyDelete
  11. saya nak cari bomoh pandai dalam hal cinta. email saya dl: crabmeat78@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. tolong email kat saya, kena buatan orang dah 3 tahun hidup seksa, tumpah darah, kulit membusuk dah jumpa mcm2 ustaz - elok dan pulih tp tak lama lepas tu kena sakit lain pulak, skg ni anak2 jd mangsa dan biz langsung terus terputus. kerja pun goyah skg. ada 2 org ustaz tak sanggup dan syorkan cari orang yg buat benda yg sama suruh pulangkan sahaja perbuatan mereka. dah jumpa 4 ustaz dan 3 sami [sebelah mertua india] jawapan yg sama dan orang yg buat pun yg sama. sila email details kat saya: amninoor@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try akk ni...dia duk jb org swk..
      Ape je sakit mistri,pts tunang,suami/isteri main kayu 3,anak degil,minyak bla2...semua ada..Tel no dia.;0182407384..(KAK DYG)

      Delete
  13. Salam, klu ader info bomoh yg dekat gemencheh tu leh x email kat drift_gurlz86@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. salam, boleh inform bomoh yg buat pelaris perniagaan?
    terima kasih

    zeeuses@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam,kontek no ni pat pelaris pwr...0197898717
      akk ni duk jb..saya dah try pelaris dia.mmg pwr sgt2..

      Delete
  15. Share maklumat tentang bomoh asli... emailkan ke aien.nurul87@gmail.com

    ReplyDelete
  16. slm... Bole share bomoh area johor bahru.. email sy alexasakura22@gmail.com

    ReplyDelete
  17. sesiapa yg mahu join untuk cari bomoh sila email kpd sy powermaxzero@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesiapa yg nak no tel bomoh orang asli atau bomoh lain sila email no tel anda ke powermaxzero@yahoo.com

      Delete
    2. Sy nak pngasihkn tunang sy y dguna2 oleh pengkid..sptutnya awl bulan 1 2013 kmi da khwn..tp lain jdnya..tlg text sms pada sy 0145008254

      Delete
    3. Email sy wan.once@yahoo.com

      Delete
    4. hai blh tak carikan saya bomoh susuk yg power punya kat tumpat ni. Kami nak kenakan bos tu sampai dia jilat kaki kami. tlg email di sheik haikal@gmail.com

      Delete
  18. sy pon nak gak cari bomoh kalo bole ustaz skali la sila email pd sy nurzirfan@gmail.com

    ReplyDelete
  19. hi sy nk cari bomoh orng asli utk tujuan pengasih an penunduk. tlng email di sensirush@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba call akk yang satu ni..dia org swk tapi tinggal dijb..Tel.019789717

      Delete
  20. Sy br je jumpa bomoh esau..br nk try..tak tau la jd ke tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mat m8, dah hampir sebulan, jadi ke tak?

      Delete
  21. kalau ada info dan maklumat ttg bomoh di gemenchih tu atau mane2 bomoh org asli yg ok..pls email kat saya/.. ezroy.mrj@gmail.com... nnt kita sama2 g sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ain dah pergi ke bomoh org asli kesan x?

      Delete
  22. mat m8, dah hampir sebulan dah, so bomoh Esau tu berkesan ke? Jadi tak?

    ReplyDelete
  23. Tak jadi pun...mengarut jeww..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk tya..brubat dgn esau kna pg bykalinke atau ckup skli?ade x no phone dia tkt pg jauh2 nt dia xde plak satu hal.. tlg sgt ye..blh bg direction kesana x?

      Delete
    2. Alissa sephia
      Saya dok ulang alik sampai
      Sepuluh kali jumpa bomoh
      Esau langsung x menjadi.

      abiskan duit beli lilin besau
      dia je.amik pengasih mani gajah
      pun tak menjadi.

      tapi kalu nak no tel dia saya boleh
      bagi.direction ke rumah dia pun saya
      boleh tunjuk.

      Delete
  24. Ape2 aje yg masuk kat Surat khabar tu mmg khabar angin je la tu~

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. salam.saya amat memerlukan bantuan bomoh. tolong emailkan maklumat berkenaan bomoh yang boleh dipercayai disekitar johor bahru ke suriaazwani@yahoo.com saya betul2 mengharapkan bantuan anda semua. terima kasih sangat2.

    ReplyDelete
  27. hello guys~ can give me the information of bomoh esau (address)
    im gonna go and try
    a thousand thanks to the person who provide me the information
    sefflee@live.com

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. Salam..sy sedang mencari bomoh sekitar area selangor atau negeri sembilan..sy ditinggalkan tunang tnpa apa2 alasan. dia mula bersikap dingin mcm benci kat sy pastu putus hubungan dgn sy mcm tu je..sy amat memerlukan bantuan anda..tolong emailkan ke inamess11@gmail.com. bantuan anda amat sy hargai.

    ReplyDelete
  30. Ssh nk ckp la perasaan putus tunang nih...pedihhhh!!!2 kali beb!!!help me plsssss...:(

    ReplyDelete
  31. boleh x emailkan kat saya alamat atau no telepon bomoh org asli tu. saya sangat perlukan. terima kasih banyak2.email kat saya juliapalvinder@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. abg sy mengajar di sabah.sudah beristeri.tiba2 dia bgtau mama dia nak kawen dgn org sabah.langsung xpeduli pasal isteri.dia bgtau dia dh xde nafsu dkt isteri.kesian betul.abg plk xpnh lps dgn hp dok sms ngan ppuan tu.geram sguh.mama bw berubat,katanya dah termakan dan dibomohkan.skrg musim ct sekolah.masih berubat..smg Allah swt permudahkan sgl urusan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs mama, bf saya pun terkena perempuan sabah.. cara nya pun sama. sudah baikkah abg mrs mama?

      Delete
    2. sama saya jugak..bahaya orang2 sini..tak kira laki atau perempuan..ilmu kuat..siapa tak percaya pasal perkara ini lantak lah..sekali terkena diri sendiri baru boleh percaya..

      Delete
  33. sesiapa yg tahu bomoh asli dan pastinya bomoh itu benar2 menjadi. sila email sy resq9999@yahoo.com . masaalah sy isteri telah lari hampir 2 tahun balik ke rumah ibu bapanya. mak bapaknya kuat menghasut isteri sy. minta jasa baik rakan2. ramai ustaz dan bomoh yg telah jumpa..tapi ramai kaki kelentong.

    ReplyDelete
  34. kenapa le ramai bomoh yg suka mengambil kesempatan atas kesusahan org... duit dambil.. tapi xmenjadi.. semua mmg kuasa Allah tapi yg kelentong ne...

    ReplyDelete
  35. Bomoh kelantan
    Abe soh-0199641458
    Poknik-0199560373
    Abe soh tu blh scra jarak jauh,kalau kena santau sihir ke ape bayaran nye ikut suka hati nk kasi brape..tp kalau nk buang saka rm300..poknik tu plak,kena g jmp dia kat kubang kerian..byrn ikut iklas hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. abe soh tu boleh buat bekas kekasih blik semula pada kita ke?

      Delete
    2. abe soh ni kat mana...suami saya terkena buatan orang..
      tolong saya...

      Delete
    3. email saya mrcindai@gmail.com mungkin dia boleh bantu. Puan dimana? Org ini tinggal di hulu langat selangor. Sekadar mencuba..selebihnya Allah yg menentukan.

      Delete
    4. Tolong emailkan kepada saya..saya juga ada masalah pasangan yang beralih arah.. muhammaddaniel980@yahoo.com.my

      Delete
    5. abe soh : tk dpt dihubungi.
      pok nik : baru guna khidmat dia dlm 3 hari lps. Tunggu dlm 2 minggu lg utk tengok hasil cmne.

      Delete
    6. ham ja : macam mana pok nik? apa rawatan yang ham ja buat? berkesan kah?

      Delete
  36. blh x email kat sy contact num bomoh yg blh tlg psl cinta guna jarak jauh melalui gmbr je..email sy m.aimizan@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  37. hai i nak cari tukang buat ubat kerana sakit di johor bahru tlg bantu saya call saya hp num 0123576933 dgn segera

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kontak akk ni..tel,0182407384..dia mmg handal part2 ni

      Delete
  38. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  39. Tlg email sy info2 pasal bomoh rozi_lia@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. Sape2 yg boleh bantu saya cari bomoh tuju jarak jauh. Saya telah dimainkan oleh gadis seberang. setelah habis duit saya dikerjakan dia pun hilang malah saya dihina. Tolong email saya di uda2211@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kontak akk ni..tel,0182407384..dia mmg handal part2 ni

      Delete
  41. Bomoh Seeker..mohon info tentang bomoh org asli di Gemenchih..sngt2 memerlukan segera..Tolong email sy di honeyz_madu@yahoo.co.uk / nuranne.fadz90@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Email sy bmoh gmnchih tlg sgt chsephia@gmail.com

    ReplyDelete
  43. salam...tlng email sya gemenchih tu bro....sya btul2
    mmerlukan skrang nie....fredkp306666@gmail.com

    ReplyDelete
  44. Salam administrator, sy memerlukan maklumat bomoh yang boleh buat santau untuk kawan saya yang telah byk kali org (dikenali) membuat kesusahan kpdnya. Masanya pula dia nak buat balik. Tolong email saya jika ada maklumat mrcindai@gmail.com.

    Kpd sahabat lain boleh email untuk dptkan maklumat orng yang boleh menolong dari segi jodoh dan perniagaan...bayaran ikhlas hati yg biasa saya pergi.

    ReplyDelete
  45. Salam to all brothers and sisters here.
    I'm seeking, and did tried to email administrator, but email bounced back. Anyone can help ?
    My email add is : naanray@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Saya baru sahaja putus hubungan dengan kekasih saya yang berada berjauh dari saya..dia telah beralih hati kepada orang lain..sesiapa boleh membantu saya boleh emailkan kepada saya d muhammaddaniel980@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kontak akk ni..tel,0182407384..dia mmg handal part2 ni

      Delete
    2. handal ka? saya sudah call dia dah.. harap dapat selesaikan masalah saya..insyaallah..

      Delete
    3. betul ke kak dayang cuma wat setiap 1hb dan maharnya rm1200?...risau terkena lagi...mohon info plz...muhammad daniel pe keputusannya???

      Delete
  47. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  48. Sape2 perlu hikmat rawatan mistri cuba kau org try akk ni..no tel..0182407384..mmg pwr.nak myk ape2 semua ada...dia asal swk menetap dijb

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama akk tu?
      bole buat jarak jauh tk?

      Delete
    2. akmal pnh try ke berubat dgn akk tu?

      Delete
    3. berkesan kah untuk mengembalikan pasangan kita? dah berapa ramai bomoh dah cakap berkesan berkesan..bila bayar..tunggu 14 hari..senyap~~~

      Delete
    4. tolong sesaper yg pernah berubat ngn akak dayang nie berkesan kah???...sy dah berhabis ngn bomoh2 lain hmpir rm5k...risau terkena lg

      Delete
  49. Akmal akk tu mahal la...sy dah call tanya kos dlm 600/700 btol2 power ke...kang bayar mahal2 x jadi pape....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.... kalau ada testi siapa yg pernah guna ok gak... bayar mahal2 tak menjadi rasa kena tipu je.....

      Delete
    2. keyroll bagi saye akk ni byran dia memadailah dgn apa yg kita mtk.seblm ni sya hbs bebelas2 ribu namun tak nmpk hslnye.allahamdulillah gan akk ni tak smpi pun 3k saya berurusan gan dia dalam masa sebulan akhirnya berhasil.lagi plk akk ni tak mcm perawat yg lepas2 saya jmp.

      Delete
    3. harga untuk itu bagi saya paling murah..baru baru ini saya berjumpa dengan bomoh melayu di kedah..bayar RM850 suruh tunggu 14 hari..sekarang dah sebulan masih tak ada apa2 kesan..mungkin nak mencuba bomoh akk pulak lah..kalau ada lagi bomoh yang lebih berkesan mohon share kepada saya..bomoh asli atau siam pon boleh..kalau ada bomoh area sabah pon boleh.. muhammaddaniel980@yahoo.com.my

      Delete
    4. Dania dgn daniel.. Ok x dgn akak tu? Selesai x masalah kalian..

      Delete
    5. ada sesiapa yg dah cuba dgn akak tu?camne, menjadi tak?

      Delete
    6. Dania mohd nor...u kena rm700/800, knp akak dayang charge sy rm1200 lak???...cmner berkesan x? plzzz...

      Delete
  50. sy nak cari bomoh yang boleh buat ibu duit,ekor pun boleh.....
    poket/bank semua dah kering...dah bankrap dah
    sms sy 0104245371

    ReplyDelete
  51. sy nk sedarkan ayah sy, dia kena pukau...tolong sy dgn segera...sy dh cari bnyk tempat...

    panch_malt@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. cuba try berubat kat orang asli gombak..bayar pun tak banyak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh saya tahu di mana gombak itu? terima kasih.. muhammaddaniel980@yahoo.com.my

      Delete
    2. Boleh xbgtau sy alamat bomoh kat gombak tue?? Merayu sgt2.. terima kasih.. mar_Basir@yahoo.com

      Delete
    3. boleh tak pm the detail?? need urgent.... hantar kat my email fizhafiz091@yahoo.com

      Delete
    4. sy pun nk jugak no yg dekat area gmbak...email kt saya...tgsbliza@gmail.com

      Delete
  53. Bole emailkn kt i x. Panas hati... Dania.dmn7789@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. klo bagi gambar dgn ic awek saya utk dia sentiasa igt kt saya bleh x? sbb skrg ada lelaki lain kaco dia, dan dia keliru dgn perasaan dia, dia sayang dua2 plak, dlu dia syg saya sorang, sakit hati saya jantan tu msg sy mcm2... email saya kat ayie760@gmail.com

    ReplyDelete
  55. Sudah 5 bomoh melayu saya jumpa untuk kembalikan kekasih saya..tapi masih tidak berkesan..siapa di sini ada info tentang bomoh yang power boleh email saya di muhammaddaniel980@yahoo.com.my
    bomoh siam atau bomoh asli pun tak apalah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. muhammad daniel, sy pun dah cuba 5 bomoh gak...dpd melayu, asli, jawa n siam tp harrraaammm nak jadi! duit dh prhabis, so skrg dpt yg tul2 berkesan...plz sy pun sakit nie!!!! (nak kembalikan kasih yg hilang)

      Delete
  56. muhammad daniel..
    awk buka email awk..saya aDa antar mesej ..check inbox
    penting....

    ReplyDelete
  57. muhammad daniel..awk buka email awk..saya aDa antar mesej

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sudah reply email awak..segeralah baca..

      Delete
    2. muhammad daniel sy ada email awak gak knp x balas???...plz sy pun nk tahu info awak takut terkena lagi...plzzzz

      Delete
  58. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  59. Email ke neha8670@g.mail.com

    ReplyDelete
  60. Mencari bomoh siam handal di kedah. Bnyk sgt bmoh siam kt kdah. X tau mane y btol. Email amz_baling@yahoo.com

    ReplyDelete
  61. sy sedang mencari bomoh yg bole buat penunduk n pngasih..Pls email sy riena_luff@yahoo.com... TQ

    ReplyDelete
  62. Salam semua.....

    just call me Gee, i dari sarawak, i blh tlg kenalkan 2 org bomoh yang boleh mengubati sakit n whatever, pengeras ikhlas hati x mahal tp kat sarawak...u kena datang kat sini....i blh tolong...need help blh sms saya 0138241345

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada bomoh bomoh di Sabah boleh email saya jugak yaa.. muhammaddaniel980@yahoo.com.my

      Delete
  63. Boleh membantu anda berjumpa bomoh-bomoh siam di kedah... Tapi face to face. X da PJJ (Perkhidmatan jarak jauh) Mahal tapi berbaloi... Boleh email amz_baling@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. stalker kejam, nak info gak pasal bomoh tue plzzzz....sy mcm muhammad daniel nk kembalikan kekasih yg dah lari plzzzz...nkims@yahoo.com

      Delete
    2. isteri saya dah lari dekat setahun sebab kitaorg bergaduh besar,skang dia dh tak mau kt saya,isteri saya ni keras kepala,degil,suka melawan,cakap besar,saya masih sayang dia,ada sapa2 tau bomoh siam yg power2 dok kt area kedah nk mintak bt bg dia balik kt saya dan dengar cakap saya,saya mintak tolong sangat2 ni..kalau sapa2 kenal tolongla sms Faiz 0193970194

      Delete
  64. malas dah dgr bila sbt pat bmh2 siam ni.saya sendiri pun duk gan akk sya kat kedah.dah tak blh kira brp byk bmh siam kita org try dari rtsan rm hingga belasan ribu pun tak jln.buat sakit hati.duit hbs hjt tak tecapai.last2 try gan akk dyg gak baru behasil.puas hati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh bagi detail pasal dye tak? email kat shazwani.liyana94@yahoo.com

      Delete
    2. tul ke berkesan?...dah called katanya akak dayang wat setiap 1hb n maharnya rm1200 tul ker???

      Delete
  65. try la berubat kt orang asli gombak tu..bayar pun seikhlas hati je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tak pm the detail?? need urgent.... hantar kat my email fizhafiz091@yahoo.com tq

      Delete
    2. macam mana nak cari org asli kat gombak tu?

      Delete
    3. tolong email kat saya no phone bomoh yang kat gombak tu, sekali dengan alamat. email saya : b4tm4n1234@gmail.com
      terima kasih.

      Delete
    4. tlg pm details. kwn sy dh kena pukau dgn mamat indon.
      tq.

      Delete
  66. gf saya xboleh lupakan saya dan masih syg saya. dia kini nak porakperandakan rumahtangga saya. saya perlukan bomoh utk buat dia lupakan saya dan bencikan saya serta xingat pd saya. minta maklumat bomoh yg terbukti berkesan, email saya samat443210@gmail.com.........tq

    ReplyDelete
  67. Bley tlg bg taw x kt mna nk cr bmoh y bley wat bf kita xlari.. dia bley plk maen tarik tali dgn sy.. plz help me.. if sapa2 ad tlg sms kt sy 0102643681

    ReplyDelete
  68. Atau pun send email kt sy kyerul89@gmail.com

    ReplyDelete
  69. tolong email kat saya, dwayne6202@gmail.com. Utk berobat.

    ReplyDelete
  70. Di kedah ada bomoh siam. Melalui info yg saya dpt, mujarab juga dan ada org offer nak tolong bawakan saya berjumpa dgn dia. Jika ada saudari2 yg berminat nak gi boleh contact saya di ciklalalulu@gmail.com. Boleh kita gi sama2

    ReplyDelete
    Replies
    1. bomoh siam biasanya bayaran pun mahal,kan..

      Delete
  71. boleh tak email bomoh kat area negeri sembilan o selangor..maslah kewangan yang amat menghantui kehidupan sy..mohon email contact bomoh yang btol2 tolong billa2thedon@gmail.com

    ReplyDelete
  72. Bomoh area kuantan x ad ke yg power..kekasih sy dh nk lari..hati dh berbelah bhgi 2..help me

    ReplyDelete
  73. Minta tlg emailkan sy yg btl2 ikhlas leh bantu... mertua xhenti2 guna bomoh bg sy n isteri bcerai, saling mmbenci. Wife dh 2 bln xblk rumah. Plz.. k_ typesilver@yahoo.com

    ReplyDelete
  74. Kalau ada masalah boleh call sy. Dgn izin allah.. Ni no saya. Saya akan kenalkan pada org dlm bidang perubatan 0188725580

    ReplyDelete
  75. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak noli ngn kak dayang area JB gak???...kak noli leh wat x org yg dikasihi dtg balik kat kita? kalo kak dayang kena tunggu setiap 1hb, kak noli lak???...kalo wat utk kafirun leh ke?

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. Memang btl kak dyg buat tarih tetentu untuk tujuan yg baik.saya dah berabis bepuluh ribu carik bomoh yg btl2 iklas tlg kita.last2 kak dyg juga jalan penyelesaiannya.saya pernah kena cas 5k,10k,7k,15.gan kak dyg saya tak hbs 3k.lagi pun dia akan tanya dulu kita nak ke nak myk sekian2.kalo kita tak nak dia tak paksa.semenjak berurusan gan kak dyg apa2 masalah saya msh rujuk gan dia.kak dyg tak lokek ilmu.itu kelebihan dia yg saya suka.

      Delete
    5. Lepas Geram; tul ke akak dayangnyer berkesan? tuelah sy pun byk gak berhabis ribuan ngn bomoh2 lain yg siap dah masuk mastika, kuar TV bagai pun tp...erm...pe2 tq sharing info yg pasti der sesaper lg pernah wat akak dayang?...komen sikit

      Delete
    6. nkims washierce,cubalah..sbb saya pun dah nmpk apa yg saya hjt.seblm ni mmg langsung takde.kalau nak call kak dyg seblh ptg antara jam 2 ke 3 sbb pagi dia ada kat pusat rwtannya.

      Delete
  76. saper2 kat sini pernah berubat ngn Pak su (cheras,KL) n Tok Rimau (Tmn.Perling,JB)...pe pendapat korang??? dua2 sy dah cuba...?....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tok rimau yg tmn perling tu sy da cuba.. habis 3k dgn dia..konon minyak dagu gred A tapi apa pun tak menjadi..

      Delete
    2. mila mie: apa? x menjadi???...baru plan...pe2 tq byk2 sharing info nie...argh!!!! (patutlah call dia x nak angkat2, dh dapat duit lesap camtue...)

      Delete
    3. tok rimau itupenipu besar. awas saya dah kena tipu dengan dia

      Delete
    4. asalam...korang nak menyalak serupa anjing bodoh..itu masalah korang dgn otak korang yng mcm *****..aku warning dgn admin blog ni skali..jangan pandai2 nak petik nama aku dalam blog mcm ni..korang nak menipu ke.nak jadi bodoh dgn dunggu ke..aku sikit pun x nak tahu ..biar lah korang nak jadi ape..kalau mengaji tak habis lagi jangan memandai persoal kan pada org yg sama bebal macam korang..nkims washierce..ko tak puas2 isap kote nepal tu ke..isap kote kau sendiri lah..ape ade beza pasal kau tu dah sakit jiwa..kau pergi wad psiaktri hsa lg bagus jumpa doktor siva.aku tak puas hati aku depan2 aku bunyi tak serupa anjing menyalak sembunyi kan tangan....korang jangan ingat orang diam korang boleh fitnah,tuduh2,buat andaian ape2 je haram jadah kat sini..aku dah lama perhatikan blog ni..korang nak cari makan dgn anak2 ikan bodoh kat sini itu korang punya pasal..tapi lagi skali nama aku naik tau lah aku nak buat ape..pada laknat2 haram jadah yg cakap aku macam2(maaf kasar sikit sebab mak bapak kau tak bagi nama dan semua pun tak tau profile korang yg cakap aku macam2)kalau kau cakap aku menipu,pergi balai lah buat report,kalau tak puas hati dgn aku datang jumpa aku,aku blum pernah lari bertahun2 aku dalam bidang ni..korang nak main halus,aku cabar bunuh lah aku,hantar segala ape je jin ke santau ke kat aku,aku cabar sape yang boleh buat ape2 ilmu kat aku ,aku alu2 kan..kalau g balai buat report pun tak tau,datang jumpa aku aku bg no d.mokhtar..bleh sembang panjang dgn dia kat ipk..korang boleh buat ape je itu hak korang kalau tak puas hati,tapi bukan jatuhkan aku dgn fitnah dan cerita penglipur lara korang..last warning ok...aku malas cerita banyak macam ni..tak puas hati cari aku ..yg berjaya berapa ramai dah aq tlg..bukan calang2 orang tu semua..tp aku takkan petik nama orang kalau betul2 tak perlu..tak puas hati call aku 0123036848..dan yg berani nak cuba buat rawatan pengasih dan lain2 pun boleh call..aku bukan bomoh yg menyamar nak provok2 orang lain..aku memang trkenal dgn mulut aku straight foward..aku TOK RIMAU @ KI SENGKALI raja pelet pengasih**bpk permadi bk paranormal indonesia

      Delete
    5. kalau belum selesai masalah lagi..boleh email saya di kucingbiruairlaut@gmail.com...mudah2an dapat membantu..

      Delete
  77. Pak su area cheras kl saya dah try juga.mahal belipat ganda.satu hajat je cecah 5k.dahlah tak jalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alam Semesta; sy pun dah terkena gak...sakit hati! kata minyak dagu...

      Delete
    2. nkims washierce,,,bagi emas kat tangan kau ni..memang lah emas jadi taik kat tangan kau..kalau tak tau guna dan buat ritual minyak dagu tu,,lagi baik kau duduk diam2 kat rumah main kote kau je.dah bodoh sakitkan hati sendiri,suka2 je kau nak cakap sembarangan ,aku berani kerat jari kau betul2 bodoh dan tak tau buat ritual minyak dagu..jadi ape point kau nak sakit hati dan provok org lain? kenapa?? kalau dah memang kau sendiri yg tak tau guna?? ni semua semata2 sebab korang tak senang tengok orang lain senang..jenis mcm ni bersepah sangat..

      Delete
  78. Lepas Geram,boleh bagi saya alamat pusat rawatan kak dayang tu pada saya?

    ReplyDelete
  79. Lepas Geram...atau pun awak email pada saya alamat kak dayang tu boleh?ni email sy faiz8206@yahoo.com...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Faiz,ni no tel kak Dyg..0182407383.insyaallah semoga masallah awak settlelah hea.

      Delete
  80. boleh sesiapa bagi no contact bomoh di penang/kedah.say adah habis kan banyak duit untuk berubat tapi tak jadi

    ReplyDelete
  81. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  82. ada sesiapa tau bomoh yg boleh buat orang syg,respect n dgr ckp kita (penunduk kot)...pstu murah dan tlg sy ttg duit...dh byk habis kt org yg sy syg tp blkg hina,maki n fitnah sy...email sy kenhakimi@ymail.com...really appriciate

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakimi ahmad: ssh nak cr bomoh rega yg murah skrg nie, suma rega rm2 rat keatas...(minyak pgasih esau pun rm2 rat keatas gak kan?)...terharu lak tgok pak su bersungguh2 tlong sy smpai wat ritual kat Indonesia n Thailand....tp kalo ttp xberhasil perlu sy byr baki maharnya??? (igt lg myk pgasih pak su mse mula2 pak su hbis pgajiannya mujarab giler calit siang, malam terus sidia nk jumpa sy!!!!...n kekal bncinta shingga 10thn smpai sy jemu sndiri!)

      Delete
  83. nkims washierce,beruntung awak.mungkin pak su serasi gan awak.saya pun ada guna myk calit pak su harga 5k.tapi kecewa sangat2.lepas tu cuba lagi yg 7k,kecewa jg.last2 saya gan kak dyg saya ada satu brg yg paling berharga yg ada gan kak dyg.harga benda tu 3k.cuma ada kat swk.kalo nak pun kena pujuk btl2 baru kak dyg bagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas Geram; sbb sy antara 2 org patient pertama Pak su tue yg pak su ingat smpai skrg, tp semenjak dia dah popular siap masuk astro n mastika semakin ramai client tue yg x brp...?...n rega pun makin berganda2 kan?!(tp hrp ssgt selapas ritual kat Thailand nie berkesan amin...) tp mmg teringin gak nk wat kat akak dayang sbb dah wat appointment pun (1hb keramat)....nak jugak benda yg 3k tue!!!!huhuhuh...~susah tul nk ampuhkan kafirun nie, dulu yg Islam senang lak?!...

      Delete
  84. nkims washierce,sabor je lah hea.sape tau selepas ni berjaya.kita pun tak blh nak salahkan perawat2 ni.harga mahal,murah mungkin tak jadi masalah kalo tol2 menjadi.kak dyg bkn 1haribln je hari dia merawat.kalo tak silap sayalah ada lagi tarih2 tertentu tapi sya lupe...he,he..ape pun tq buat kak dyg yg selama ni byk membantu klrga saya bermula dari pengalaman adk saya yg skt misteri smpi le yg lain2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas Geram; bertambah keyakinan sy nak wat kat akak dayang tue sbb mse dia tilik pic sy ngn sidia mcm 'kebetulan' lak ramalannyer...tul gak! tp yg lain2 perawat main sedap wat andaian jer...huhuhuh (sekadar info xlah percaya 100% karang syirik lak...opz!)

      Delete
  85. boleh sesiapa bagi no contact bomoh di penang/kedah.say adah habis kan banyak duit untuk berubat tapi tak jadi

    ReplyDelete
  86. salam sy blh tlg. ape2 call sy. ape2 perubatan hanya rm60.. ape pn masalah harga sama. insyaallah dgn izin allah. ni no sy 0188725580

    ReplyDelete
  87. Assalammualaikum..
    Maaf mencelah..mencuba tak menjadi kesalahan..tp jgn terlalu taksub..kita berusaha..Dia Menentukan..bagi kawasan Negeri Sembilan cuba berhubung dengan Hamba Allah ni..dia mmg merendah diri dan tak suka kelebihannya di war-warkan...tp tgk jenis apa yang kita perlukan..kalau ada masalah email ainawish@gmail.com..nyatakan -nama-alamat-umur-bulan lahir-sakit/permintaan-no tel..

    ReplyDelete
  88. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  89. bomoh penipu,..
    http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=751378&fromuid=1979440

    *info pasal kak dayang.. kecewa btul lah..baru igt nak cuba ngn dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Seri Razak, saya juga ada hubungi kak dayang, memang dia yang minta nama saya untuk dia scan....SMS tu masih ada dalam simpanan lagi.......but "perubatan" dia menipu atau tak tu tak tau la pula sebab lepas dengar apa yang dia "scan" and minta tak terbuka lagi hati untuk "berubat" dengan dia...

      Delete
    3. Pelandukkecil,mana2 kita nak berhajat mesti minta nama.even kita jumpa dokter pun kita kena daftar.setahu saya kak dyg minta nama setiap kali org tu nak berhjt btl2.kalo setakat nak scd pyh jg nak srh dia,sbb dia sebuk gan ramai pesakit kat pusat rwtan dia.saya dulu jmp dia kat rmh.apa2 kena cuba seblm menilai.btl tak.?.klakarlah...hehe..!!!

      Delete
    4. itu saya x pasti, cuma saya yakin apa yg saya baca dalam thread yg sy attach tu memang benar.. sape lagi bomoh pompuan asal sarawak tinggal kat jb kalo bukan kak dayang?
      agk nya org2 yang back up kak dayang dalam blog ni pun orang2 dia jugak kot.... xde faedah nya kita nak sabotaj orang..

      Delete
    5. hehee...memang kelakar juga sebab ayat abdul razak kata "setahu saya kak dyg tak pernah nak tilik2 pesakit dia.org soh tilik adelah." but dengan saya kak dayang yang minta nama untuk dia tilik... and saya test guna number phone orang lain...bagi nama palsu...pun kak dayang berjaya tilik...hahahaaa mmg kelakar juga..."hebat" gila kak dayang tu sampai bukan nama sebenar pun boleh ditiliknya..

      apa2 pun...hati2 je la nak cari bomoh ni....banyak tipu dari benar....jangan sampai duit melayang habuk pun tarak

      Delete
    6. This comment has been removed by the author.

      Delete
    7. This comment has been removed by the author.

      Delete
    8. saya cuma salah seorang yang ingin perkhimatan bomoh tapi tak ingin bomoh yang menipu dan kesian tengok orang2 yang memerlukan bantuan tetapi diambil kesempatan oleh orang2 tak bertanggungjawab

      tiada motif apa2 pun disini, tiada pun saya kata kak dayang tu menipu, jika sapa2 rasa kak dayang tu hebat...maybe pada mereka ye, bukan pada saya..itu je...

      masing2 bukan kanak2..mampu berfikir, mampu pilih mampu nilai mana tak elok atau tak elok...mana benar mana tidak

      and kalau saya bomoh dah tentu saya akan sebarkan phone number kat sini, dah tentu ramai yang mencari bomoh, macam sesetengah orang menyebarkan number sesetengah bomoh..

      kesimpulannya, kalau nak berubat, jangan sampai ditipu itu aje....kenapa perlu terasa hati kalau apa yang kita buat tu betul kan...

      peace :)

      Delete
    9. This comment has been removed by the author.

      Delete
  90. zaman skg ni ssh nak jumpa bomoh sebenar...sy pun pnh kena smpai hilang 12K dan skg dah jadi penghutang.Gaji cukup bayar hutang je semuanya gara2 percaya sgt pada bomoh sorang tu...pompuan plak tu yg menipu.Siap dia melarang tak boleh jumpa bomoh lain...kena tunggu tapi berubat dah lebih 3 tahun dgn dia tetap tak menjadi. Bila ditanya, dia boleh plak cakap sy was2 berubat dgn dia. Mana taknya 3 tahun benda tak jalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. flower-sama la dgn saya,, nak jumpa bomoh punya pasal sanggup buat loan sana sini.. bomoh tak menjadi hutang pun menggunung.. apa lah nasib

      Delete
  91. kak dayang menipu? jadi yang bagitau pasal kak dayang tu betul pun menipu juga ke ni? adeh keliru la

    ReplyDelete
  92. Sebab dah terlalu ramai client akk dyg tuelah akk dayang xleh nk focus mana satu nk wat kot, yg psti dh jd mcmnie...erm...cancel lah jwbnya...pe2 trimas byk2 wat mila mie n flower sbb sudi sharing bg mengelakkan yg lain dr kerugian...

    ReplyDelete
  93. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  94. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  95. Info terkini bomoh siam di kedah.. tp untuk niat elok ja saya bantu... nk wat naya org mintk maap... sila sms nama, asal dan masalah anda ke 0134423446 supaya sy knal dan bleh mmbantu. Sebarang kol tidak dilayan tanpa sms anda..

    ReplyDelete
  96. ada sapa2 kenal bomoh siam yg power2 x kt area kedah,pasal bini sy dh lari dari sy dh setahun,dh macam2 bomoh sy jumpa tp x menjadi,sy btl2 dh blur,kalau sapa kenal tolong sms sy..0193970194 Faiz..

    ReplyDelete
  97. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  98. isteri saya dah lari dekat setahun sebab kitaorg bergaduh besar,skang dia dh tak mau kt saya,isteri saya ni keras kepala,degil,suka melawan,cakap besar,saya masih sayang dia,ada sapa2 tau bomoh siam yg power2 dok kt area kedah nk mintak bt bg dia balik kt saya dan dengar cakap saya,saya mintak tolong sangat2 ni..kalau sapa2 kenal tolongla sms Faiz 0193970194

    ReplyDelete
  99. Pda yg dah msg masalah pda sy t ay akn rply msg. Sory sbb lmbt mklumla keje kn.

    ReplyDelete
  100. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  101. Saya ada masalah nak kembalikan pasangan juga.
    Mohon jasa baik tuan-puan semua share info yang dah selesai masalahnya.
    Ini email saya : lifeisbeautiful.ed[at]gmail[dot]com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau belum selesai masalah lagi..boleh email saya di kucingbiruairlaut@gmail.com....

      Delete
  102. emailkan annurlyna@gmail.com...mncari yg bole hapuskan ilmu siam

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau belum selesai masalah lagi..boleh email saya di kucingbiruairlaut@gmail.com....mudah2an membantu

      Delete
  103. salam, kalau ada masalah-masalah berkaitan pasangan atau rumahtangga...boleh email kucingbiruairlaut@gmail.com.....dengan izin tuhan, mudah mudahan dapat selesaikan masalah...yang penting niat perlu ikhlas untuk kebaikkan bersama...(sesiapa yang berniat jahat pada orang maaf saya tak dapat membantu)

    ReplyDelete
  104. sesiapa yang berhajat untuk menyelesaikan masalah dengan kekasih, masalah rumahtangga - emailkan gambar anda dan pasangan beserta nama penuh anda pasangan, masalah sihir dan sebagainya, boleh emailkan saya untuk temujanji....lokasi saya di kampung cheras baru kuala lumpur....

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sudah byk hantar msg kat awak . knp tak reply . awak boleh tolong saya ke tak

      Delete
  105. Assalamualaikum,

    Mintak tolong brader and sister tolong saya . Saya dalam hubungan jarak jauh ,orang Kenan tapi saya tak dia pih Maen pelalau, banyak proposal kawen saya dapat tapi tarem tak menjadi tetiba pihak laki ubah fikiran hampeh aje banyak bomoh menenda mandi bebunga jadi bebunga masalah adalah. Nak cari bomoh orang asli di. kaw KL ,gombak , selangor

    ReplyDelete
  106. saya dah cuba kak ini. sebelum saya bnk in dia baik dgn saya . minggu lepas saya bank in duit. lepas tu dia tal nak jawab sms saya atau kol saya.dah seminggu saya cuba dan emrayu padanya tuk jwb i tapi dia buat tak tahu. dia tipu saya ke

    ReplyDelete
  107. ada sesiapa pernah cuba tok ayah di kedah . mohon info,

    ReplyDelete
  108. saya btl2 perlukan bohoh pengasih yang power, dah banyak saya kena tipu oleh pawang lain sampai beribu ribu . mohon tolong. email pada saya carelessant@gmail.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  109. saya dah kena tipu oleh kak dyg

    ReplyDelete
  110. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete